В ліцеї №15 важливе значення має харчування дітей, тому що воно є одним з визначальних факторів розумового розвитку, фізичної активності та хорошої успішності вихованців.
Повноцінний та збалансований раціон сприяє кращому формуванню таких навичок, як здатність самостійно вирішувати поставлені задачі, зібраність, координація дій, зосередженість і відповідальність у навчанні.
Завідуюча їдальнею Жмака А.І., працівники кухні організували раціональне харчування школярів. Кожний ранок в.о. директора Харченко А.Г., шкільна медсестра Орішко Н.М. знімають проби з меню, слідкують за режимом харчування учнів 1-4 класів. При складанні меню на тиждень враховуються побажання батьків і дітей. Соціальний педагог Волочок Ю.А. пропагує серед вчителів та здобувачів освіти здоровий спосіб життя та контролює гаряче харчування ліцеїстів.