Архів за місяць: Вересень 2024

Зустріч з випускником-захисником

Сьогодні до ліцеїстів на урок завітав наш випускник, захисник України Павленко Олександр.

Закінчив ліцей у 2017 році.

Після початку повномасштабного вторгнення вступив на військову службу в ЗСУ. Брав участь у бойових діях на різних напрямках у складі штурмової бригади. Після поранення у червні 2023 року та реабілітації перевівся та посаду оператора FPV. Згодом перевели на посаду Головного сержанту взводу.

Нагороджений Золотим Хрестом, Лицарським Хрестом та Медаллю за поранення.

Дякуємо, Олександру, за спілкування з нашими учнями!

Тиждень безпеки дорожнього руху

В рамках проведення тижня безпеки дорожнього руху в Чернігівському ліцеї № 15 відбулась зустріч учнів 7-х класів зі старшим інспектором з особливих доручень відділу «Служба освітньої безпеки» спільно з начальником відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції на тему: «Права та обов’язки пішоходів і велосипедистів. Відповідальність»

Розпочався цикл тренінгових занять в рамках проєкту «Підвищення обізнаності вразливої молоді щодо безпечної міграцїі та працевлаштування в умовах війни»

В рамках проєкту «Підвищення обізнаності вразливої молоді щодо безпечної міграцїі та працевлаштування в умовах війни», який реалізується ГО «Всеукраїнський громадський Центр «Волонтер» за підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ)реалізація проекту 10 вересня в Чернігівському ліцеї № 15 розпочався цикл тренінгових занять.

Метою проєкту є підвищення обізнаності учнівської та студентської молоді, щодо безпечного працевлаштування та міграції, навчити розпізнавати ризиковані пропозиції, розвивати навички асертивної відмови від ризикованих пропозицій.

Інтерактивні вправи цих занять, які проводили тренери ГО «Всеукраїнський громадський Центр «Волонтер» Могильний Ф.В. та Рень Л.В. викликали жваві емоції, зацікавленість.

Учні отримали безліч цікавої, необхідної інформації щодо безпечного працевлаштування та міграції, відмови від ризикованих пропозицій.

Набір до учнівського самоврядування

Привіт, ліцеїсте! Є важлива новина саме для тебе!

Оголошується набір до учнівського самоврядування.

Переходь за посиланням та заповнюй форму, якщо бачиш себе в одному з міністерств та прагнеш активно працювати для покращення ліцейного життя.

Після заповнення форми, чекай від старости на додаткову інформацію з приводу першої зустрічі учнівського активу.

Успіхів!????

ЗАПОВНИТИ форму