Урочистості з нагоди вручення свідоцтв здобувачам освіти 9-х класів

Випускний – завжди хвилююче свято. Адже, попри радість від завершення складного і продуктивного відрізку життєвого шляху, завжди присутній смуток прощання зі стінами рідної школи, розставання з дитинством, друзями, улюбленими педагогами.

Для дев’ятикласників ліцею №15 таким урочистим днем стала п’ятниця, 14 червня, коли їм вручили перший у житті атестат. Свідоцтво їх зрілості, готовності до нових звершень та перемог.

Паралель із п’яти класів разом з батьками, друзями, педагогами зібралася на урочистому святі, яке під звуки музики, у ритмі танцю започатковувало нову сторінку життя.

Ми вітаємо наших випускників, вітаємо тих, хто довгі дев’ять років торував свій шлях у стінах ліцею №15, хто зустрічав тут свої перші перемоги та поразки, перше кохання і першу міцну дружбу, тих, хто славився досягненнями у навчанні та успіхами в спорті, тих, хто був чудовими учнями та просто хорошими людьми. Ми не прощаємося, ми говоримо: «До нових зустрічей!», бо більшість із них залишається у ліцеї для продовження навчання .