Фінал ФЛЛ

Найголовніше, що дає спорт, це, безперечно, здоров’я та сили. Вже стало доброю  традицією ліцею №15 м.Чернігова у квітні кожного року  проводити ФЛЛ /футбольну лігу ліцею/.

Починаючи з 8 класу, учні обирають команду, запасних, голкіпера , тренуються, збираються на установчі збори, слухають суддів (вчителів фізичної культури), проводять жеребкування –  і  починається велика гра під назвою футбол. Кожен із футболістів знає правила гри, а ще перед початком отримують від учителя попередження про можливість зняття балів за агресивну поведінку чи лайливі слова в сторону супротивника. Дехто з хлопців розкривають  маленьку таємницю: люблять дивитися на себе в дзеркало після тренувань, бо подобається, як виглядають напружені м’язи, пишаються фігурою і це додає їм упевненості у собі.

24 квітня закінчилась ФЛЛ  і довгоочікуваний момент настав: нагородження переможців, яке проводили головний суддя, учитель фізичної культури, Шаповалов Вадим Валентинович, та директор ліцею Жовтопляс  Олена Іванівна.  ІІІ місце посіла збірна команда 10-х класів. Із  відривом в один гол ІІ місце виборола команда 9-х класів. Але незмінним переможцем вже вкотре залишається команда 11-х класів (капітан – Король Ярослав). Вітаємо, хлопці,  пишаємося вами та сподіваємось побачити вас на чемпіонатах світу!